Vánoce s EOD

Hledáte zajímavý dárek pro své kolegy či blízké? Nabízíme Vám digitalizaci historických knih z fondu NTK s předvánoční slevou 200 Kč!

Vybírejte z pozoruhodných knih na představených na našem webu, vyhledávejte v katalogu NTK nebo ve vyhledávacím poli níže, téměř všechny knihy, u nichž je uvedena ikona EOD – Objednat digitální kopii (popř. EOD – Digital on request), jsou připraveny k digitalizaci. Stiskem tlačítka EOD budete přesměrováni do objednávkového formuláře, v němž lze digitalizaci objednat v několika jednoduchých krocích.


V krátké době od objednání Vám doručíme e-knihu v PDF s plným textem, v němž lze vyhledávat a je možné jej kopírovat. Proces digitalizace a možnosti využití e-knihy jsou popsány např. v letáku EOD.

Cena digitalizace je 4 Kč za stránku a obvykle je připočítáván manipulační poplatek 200 Kč. V rámci vánoční akce Vám u knih objednaných do 31. 12. 2012 poplatek promineme (cena e-knihy je vypočítávána automaticky, přesnou částku sdělíme při přijetí objednávky) – a co víc, do e-knihy si můžete nechat vepsat věnování, které se objeví na její třetí straně (věnování napište do políčka "Poznámka").

Více podrobností o službě EOD se dočtete na webu. V případě dotazů prosím pište na eod@techlib.cz.

Vánoční hvězda EOD

Kontakt

Kateřina Kamrádková
 eod@techlib.cz
 katerina.kamradkova@techlib.cz
 +420 232 002 439

Důležité odkazy

Editor: Martin Novák Poslední změna: 4.4. 2014 13:04