Hanami 花見 2024 - VEKTOR Season Opening

Rozkvetou sakury včas na tradiční nálož pohody a jarní nálady? Měly by, protože letos Hanami otevře sezónu Vektoru Technická!

V plně rozjetém semestru a pracovním zápřahu, po třech letech náročných společenských událostí se zase na chvíli zastavíme v čase.

10. veřejný ročník Hanami vás přes den ukonejší podkresovou hudbou, výborným jídlem i pitím i dalším programem. Sakurová alej na hlavní třídě dejvického kampusu je esenciálním divem přírody mezi techniky i katolíky už po léta. Japonsko je trochu napřed a rozkvět sakur slaví už od 8. století, VŠCHT od roku 1999!

Sešlo se nám toho víc, takže před Hanami skočte udělat něco pro svou budoucnost na veletrh pracovních příležitostí Chem-iK, Hanami začíná s polednem a můžete si od něj doslova odběhnout na Cross Campus a zas to zklidnit pod květy.

Letošní Hanami začínáme obědem. Těšit se můžete na Neko Onigirazu, Kaiser Franz i laskominy Mochi. K pití čaje a Vektor/klubovna crew.

O rozjímavý hudební rozjezd se od 12h postarají DJs, saxofonóvý kvartet Ty.Tety a další. Večer do květů vrazí elektronické duo Hello Marcel a Treska Jednoskvrnná, pětičlenná kapela pracující s úzkostlivými texty a energickými riffy, které opírá o přirozenou pohodu a charakteristické růžové štafle, stírajíc hranice rocku, popu a bigbeatu.

V doprovodném programu si zahrajete si legendární deskovku Gó, Mahjong, večer bude fireshow, a mnoho dalšího .

Akce vzniká za finanční podpory VŠCHT Praha a MČ Praha 6, děkujeme!

 
 

16. dubna 2024

Kontakt

Filip Buddeus
filip.buddeus@kampusdejvice.cz
 +420773456505

logo Praha 6

Editor: Martin Novák Poslední změna: 26.3. 2024 08:03